Reisfilms die raken

Emotie en diepgang

Onze passie: Inhoudelijke en kwalitatief sterke verhalen vertellen doormiddel van beeld.

Als reisorganisatie is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en de aandacht van potentiële klanten te trekken. Een professionele reisvideo kan daarbij helpen. Je neemt de kijker mee naar de mooiste bestemmingen op deze planeet, waarbij jouw kernwaarden centraal staan. De missie en visie van jouw reisbureau wordt in beeld duidelijk neergezet.

Door samen te werken met VIBE Producties zorg je ervoor dat je reisvideo’s opvallen – en bij blijven opvallen- in een steeds sterk concurrerende markt. Wij werken met een ervaren team, waarbij de kwaliteit van zowel beeld als inhoud voorop staat. We hebben ervaring binnen de Publieke omroep bekend om haar goede reisprogramma’s, zoals BNNVARA. Maar ook culturele instellingen als het EYE Filmmuseum en The School of Life, ook de commerciële kant van verhalen vertellen zit in ons expertise gebied.

Ook zijn wij continu bezig met de marketing/bereik van de content. Dit doen we in samenwerking met www.hellomarketing.nl . Emotie en beleving staat bij ons voorop. Wij proberen écht een verhaal te vertellen, meer dan beeld alleen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat de toon of voice aansluit bij de opdrachtgever en de specifieke doelgroep.

Graag gaan we in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken en te laten zien wat wij voor jullie kunnen betekenen.

SHOWREEL