Online content

Bij het creëren van een goede online marketingstrategie komt de term ”content” al snel naar voren. Door een copywriter geschreven tekst, voor de klant op maat gemaakt. De tekst leest lekker weg en bevat precies de termen die nodig zijn om de context goed te begrijpen. Bij goede content is de boodschap belangrijk en daarnaast moet al snel naar voren komen waar het over gaat. De boodschap overgedragen binnen no time.

Video content

De vraag waarom mensen nog steeds veel teksten schrijven -terwijl het algemeen bekend is dat de ontvanger, in dit geval jouw klant, steeds minder tijd heeft en steeds weer wordt getriggerd een nieuwe reclameboodschap of tekst te lezen- wordt steeds vaker gesteld. Daarnaast is men vaak ongeduldig en in loze momenten wil men ”’vermaakt” worden.

Wij van VIBE Producties begrijpen dat en daarom maken wij video content.
Waarin de volgende kenmerken van belang zijn:

  1. Vermakelijk
  2. De boodschap wordt snel duidelijk
  3. Het filmpje is kort maar krachtig
  4. De ontvanger onthoudt dit sneller
  5. Het is goedkoper dan het eindeloos schrijven van content
  6. Kwalitatief hoogwaardig en professioneel

Kosten

Een veelgestelde vraag die we krijgen is:” een bedrijfsfilm maken is toch enorm kostbaar?”. Reclame is kostbaar en het maken van een goede videoproductie idem, echter is het zo dat we de video in vele stukken knippen en hierdoor enorm veel kleine filmpjes creëren die je in kunt zetten op diverse kanalen. Hierdoor wordt uiteidnelijk de naamsbekendheid, de brandawareness en het bereik vergroot.